top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Lieko-huiviErittäin hyvää naistenpäivää kaikille!

Vau, kylläpä olenkin iloinen! Sain pitkästä aikaa valmiiksi uuden neuleohjeen, jonka julkaisin juuri Ravelryssä. Huivi on yksinkertainen ja elegantti, joka paikan asuste. Se on lähes identtinen sekä oikealta, että nurjalta puolelta, joten voit kääräistä sen huolettomasti kaulaasi tai nostaa lämmikkeeksi harteillesi. Huivin ohje on selkeä, mukana on myös kaaviot ja valitsemallasi langalla sen neulominen on puhdasta iloa! "...Yksi kerros vielä!" Erityiskiitokset ohjeen kanssa auttamisesta Elisabeth, Kay, Milla, Sari ja Satu! Ilman teitä ohjeen työstäminen olisi ollut haastavaa.

Extremely good Women's Day to all!!

Yay, I'm so happy! I just published new knitted shawl pattern on Ravelry! Lieko is a clubmoss in Finnish. The Shawl pattern is simple and elegant, a pefect accessorie for any occassion. It is almost identical on the wrong and the right side, and you can simply wrap it around your neck or hang on your shoulders. Written instructions are clear and also charts are included. With your favourite yarn knitting this shawl is pure joy. "...One more round!"

Special thanks for Elisabeth, Kay, Milla, Sari and Satu for helping me with this pattern! Without you this had been struggling!


#Knitting #neulonta #pattern #Ohje #ArteeniDesign

90 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page