top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Kalevala CAL - Bonus 1 - Sormet sormien lomahan


Tänään on vuorossa bonusruutu nimeltä Sormet sormien lomahan.


Kuva Minna Virtanen

Lyökämme käsi kätehen, sormet sormien lomahan, lauloaksemme hyviä, parahia pannaksemme, kuulla noien kultaisien, tietä mielitehtoisien, nuorisossa nousevassa, kansassa kasuavassa: noita saamia sanoja, virsiä virittämiä vyöltä vanhan Väinämöisen, alta ahjon Ilmarisen, päästä kalvan Kaukomielen, Joukahaisen jousen tiestä, Pohjan peltojen periltä, Kalevalan kankahilta. (Kalevala, 1. runo)

Voit jakaa kuvia Sormet sormien lomahan –ruudusta sosiaalisessa mediassa hashtagilla: #kalevalacal_sormetsormienlomahan. Kalevala CAL:n hashtag on #kalevalacal .

Infoa Kalevala CAL:sta ja linkit peittoprojektin muihin osiin löydät Arteenin Kalevala CAL –sivulta.


Tietoa Kalevala-peiton bonusruuduista Bonusruudut ovat nimensä mukaan ylimääräisiä ruutuja, jotka on haluttu ottaa mukaan Kalevala CAL –projektiin varsinaisten peittoon valittujen ruutujen lisäksi. Niillä voi korvata halutessaan jonkun peiton virallisista paloista tai tehdä bonuspaloista vaikkapa tyynynpäällisen peiton kaveriksi. Huomaa, että varsinaiseen peittoon suunnitellut lankapaketit ja niiden langanmenekki on laskettu ainoastaan varsinaisten 24 palan mukaan. Näin ollen emme voi taata, että bonuspaloja käyttämällä lankapaketin langat riittävät. Bonuspaloille ei ole myöskään laadittu värikarttoja samasta syystä. Bonuspalojen tekemisessä pääset itse suunnittelijan paikalle ja päättämään värit. Bonuspalojen vaativuustasoja ei ole määritelty lainkaan. Monet erikoissilmukat ovat tulleet jo tutuksi ja on opittu rutkasti uuttakin, joten uskomme teidän selviävän bonuspalojenkin haasteista.

Tietoa suunnittelijasta: Seija Ervelius

Seijan esittelyn löydät hänen ensimmäisen ohjeensa Ei ole vuoksen voittanutta -yhteydestä.


Sormet sormien lomahan

Sormet sormien lomahan (pdf) <-- OHJE

Muuta

Kuvia muiden tekemistä ruuduista löydät Instagramista: #kalevalacal #kalevalacal_sormetsormienlomahan

Infoa Kalevala CAL:sta ja linkit peittoprojektin muihin osiin löydät Arteenin Kalevala CAL –sivulta.


3,691 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page