top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Galadriel nyt kokonaan saatavilla


Galadriel, lumoavan kaunis haltia ja Noldorin ruhtinatar, on inspiroinut minua tämän ruudun suunnittelussa. Tämä on ensimmäinen julkaistava osa minun J.R.R. Tolkienin fantasiakirjojen inspiroimasta Haltija –sarjasta.


Galadriel malli on ihana ja kaunis peitto, jossa on hersyvät värit, ihanat ja muhkeat kukkaruudut, koristeellinen sahalaitareunus ja herkän romanttiset tupsut. Voit tehdä peiton joko ihanasta Schachenmayr Merino Extrafine 120 -merinolangasta tai valita kokonaan omat lankas. Klikkaa tästä ja lue lisätietoja peitosta!Peiton ohje on helppo seurattavaksi ja sekä sen, että Arteenin Facebook ryhmän tuen avulla moni vähemmänkin virkannut on onnistunut tekemään itselleen ihanan peiton! Ohjeet on saatavilla sekä suomeksi, että englanniksi!


GALADEIEL OHJEET SISÄLTÄVÄT

- Yleistiedot ja materiaalit

- Galadriel –ruudun kuvallinen ohje

- Täytekolmioiden ohje

- Liitos – kirjallinen ohje ja suuntaa-antava kaavio

- Reunus – kirjallinen ohje ja suuntaa-antava kaavio

Lisäksi Galadriel –ruudun lyhyt ohje printtaamista ajatellen; muistilistaksi pitkän ohjeen ohelle. Lue lisää Galadriel -peitosta, langasta ja ohjeesta tai katso millaisia Galadriel -versioita erilaisissa väreissä löytyy jo Instagramista! Mikä niistä on suosikkisi, vai valitsetko kokonaan omat värisi? Vai tykkäätkö ehkä yksivärisistä? Uskomatonta, mutta malli toimii todella hyvin myös yksivärisenä!!

Ehkäpä teetkin sekä, että !?! Osta ohje Ravelrysta!


Ja empä olisi tähän yksin pystynyt! Lämpimät kiitokset Sari Silventoiselle ohjeen kääntämisestä englanniksi ja Mia Weckmanille käännöksen oikolukuavusta!! Ja erityiskiitokset Milla Elo, Jutta Karvonen, Arni Oksanen, Taina Ilvonen ja Pia-Mari Winqvist avusta ohjeen testaamisessa!! Ja vielä erikseen kiitos Pia-Marille ja Tainalle virkkausavusta, että saatiin mallipeitto valmiiksi viime syksyn kässäristeilylle, jossa se oli ekan kerran näytillä!! Olette kaikki minun sankareitani ja ansaitsette mitä suurimmat aplodit ja kiitokset! Olen niin kiitollinen, onnellinen ja innoissani, että järjestin arvonnan Facebook -sivulla!Galadriel ruudun keskikukkanen on todella monikäyttöinen ja kaunis jokapaikan koriste! Oheisessa kuvassa se koristaa neulottua pipoa, mutta missäs muualla sitä voisi käyttää?? Ehkä koristeena huivissa tai kassissa? Tai takinliepeessä? Tai rintarossina paidassa tai mekossa? Mahdollisuuksia on loputtomasti, keksi oma tapasi käyttää sitä ja osta ohje Ravelrysta!


600 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page