top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Galadriel CAL alkaa ystävänpäivänä


Viimeinkin!! Galadriel CAL alkaa ystävänpäivänä 14.2.2018! Sydämellistä pehmeyttä, kauniita värejä, herttaisia kukkakuvioita, romanttiset tupsut ja ah- niin ylelliset, lämpimät materiaalit. Mitäpä sitä muuta ystävänpäiväkseen tahtoisi!?! Täydellistä laatuaikaa ihanan virkkuun parissa!


Osallistuaksesi Galadriel CAL:iin voit joko ostaa ihanan lankapaketin Lentävästä Lapasesta - lankapaketti sisältää 33 kerää ylellisen pehmeää ja laadukasta Schachenmayr Merino Extrafine 120:aa ja Galadriel ohjeen, yht 165 € tai ostaa Galadriel -ohjeen erikseen Ravelrystä, hinta 6,2 €. Ohjeen ensimmäinen osa julkaistaan ystävänpäivän kunniaksi keskiviikkona 14.2.2018!


Tämä Schachenmayr'n merinovilla on yhtään liioittelematta varmasti ihaninta lankaa, mistä olen koskaan peiton virkannut! Se on tarpeeksi paksua, että työ etenee nopeasti, se on ihan mielettömän pehmeää ja virkatessa niin hyvän tuntuista. Se on suorastaan unelmaliitto Cloverin Amour -koukun kanssa - ei soljuvampaa kumppanuutta ole!


Galadriel -ruutumalli on todella tuhti ja paksu, joten lankaa kuluu melko paljon, mutta peitostakin tulee ihanan pehmeä ja lämmin. Tähän noin 160 cm pitkän ja leveimmästä kohdastaan 115 cm (kapeimmasta kohdasta 90 cm) levyisen peiton tekemiseen kului noin puolitoista kiloa eli miltei 4 000 metriä Merino Extrafine -lankaa (33 kerää). Työstämiseen käytin mallipeitossa Clover Amour 3 mm ja 3,5 mm koukkuja, mutta ne tulee tietenkin valita käsialan mukaan, että laskettu lankamäärä varmasti riittää! Tässä vielä yleistiedot peitosta ja sen materiaaleista!

Schachenmayr'n Merinovilla on todella laadukasta lankaa, ja peittolangaksi jopa melko arvokasta, mutta tässä Lentävän Lapasen lankapaketissa hinta on pyritty saamaan kohdilleen (kerähinta norm 6,10 €, nyt lankapaketissa 5 € per kerä!). Ja laatua kyllä löytyy vastineeksi! Samalla kannattaa tilata lankaa ja virkkaajaa hyväilevät Clover Amour koukut, jotka ovat ihan parhaat kaikkeen virkkaamiseen.


Itse Galadriel -ruutu on todella monikäyttöinen, sen keskellä olevasta kukasta puhumattakaan!! Oheisessa kuvassa olen kiinnittänyt Galadrien -kukan pipoon ja jää vain sinun ideoitavaksi, että missä kaikkealla sitä tai -ruutua voi myös hyödyntää!

Galadriel peitto-ohje sisältää ohjeen itse Galadriel -ruutuun, täytekolmioihin, liitokseen, reunukseen ja viimeistelyyn mukaanlukien tupsut. Ensimmäinen osa, eli ruudun keskellä oleva kukka, julkaistaan 14.2.2018 ja niitä virkataan eri väreissä yhteensä 32 kpl. Toinen osa, ruutujen reunat, julkaistaan muutama viikko myöhemmin ja tästä taas sopivin väliajoin täytekolmiot, liitos ja reunus viimeistelyineen. Mielekästä tekemistä riittää siis pitkälle kevääseen! Kun ohjeen tai lankapaketin on kerran ostanut, päivittyy ohjeet Ravelryyn aina uuden osan julkaisun myötä, näin saat varmasti kaikki osat heti ja ne myös jäävät sinun käyttöösi!

Galadrien CAL:n ja muidenkin suunnittelemieni töiden tueksi on avattu Arteeni Facebookryhmä. Sieltä saat helpoiten tukea ja inspiraatiota suunnittelemieni töiden tekemiseen. Liittyminen on ilmaista ja vapaaehtoista!

Ihania virkkaushetkiä Sinulle toivottaa:


PS. Galadrielin hyviä haltiattaria ovat Arni, Jutta, Milla, Pia-Mari ja Taina, jotka ovat auttaneet ohjeen testaamisessa! Valtavan suuri kiitos teille! Erityiskiitokset vielä Pia-Marille ja Tainalle, kun autoitte mallipeiton virkkaamisessa!

152 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page