top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Hyvää äitienpäivää!


This time in Finnish only! Happy Mothers Day to all!!


Äitiä voisi juhlia joka päivä, eikö!

Oma äitini on minulle äärettömän rakas. Hän on enkelinä aina mukana arjessani!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! ***

Lentävä Lapanen on yksi lemppari lankakaupoistani ja sain kunnian suunnitella kesäisen ohjeen heidän kesäpäivätapahtumaan 10.6. Tuusulan Krapin pajalla. Luvassa on siis huikea kesäpäivä mahtavassa seurassa; on Molla Millsiä, Anu Pensolaa, Ilona "Ilu" Korhosta, sekä monia muita osaajia ja tietenkin paljon tekemistä ja hyvää ruokaa! Lue lisää ohjelmasta Lapasen tapahtumasta tai esitteestä.

Olen itse paikan päällä vetämässä elämäni ensimmäistä virkkauspajaa ja autan silloin mukanaolijoita kuvissa olevan kukkaruudun virkkaamisessa! Kutkuttavan jännittävää! Tämän ruudun ohje siis julkaistaan ensimmäisen kerran tässä Lapasen lankapajassa, joten kipin kapin ilmoittautumaan mukaan!

Itse ruutu on sangen monikäyttöinen ja nopeatekoinen. Otan tapahtumaan mukaan inspiraatioksi kukkaruudusta tehdyn romanttisen kesäkassin, mutta kukin voi käyttää ohjetta esimerkiksi liinaan, huiviin tai hyödyntää sen keskikukkasta vaikka farkkujen tuunaamiseen. Ideat rohkeasti lentoon!!


Muttamutta! Onhan nyt vähän tylsää puhua vain kukkaruudusta. Voisi sillä olla nimikin! Nigella? Arnikki? Haluatko auttaa? Tämä kukkaruutu tulee saamaan talvella jatkoa Burdan käsityöristeilyllä (lue enemmän facebookista), joten nimen olisi hyvä olla sellainen, että samaa teemaa voi jatkaa myöhemminkin. Olisin kiitollinen nimiehdotuksistasi ja -ideoistasi ja lupaan arpoa 28.5. mennessä kommentoijien kesken kauniit sakset.


Näillä puheilla, nähdään Lapasen kesätapahtumassa Krapilla!

Kiitos kommentoinnistasi ja onnea arvontaan! Ja tietenkin hyvää äitienpäivää nyt ja joka päivä!!

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page