top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Käsityöretriitti Satulinnassa


Vihdoinkin!! Niin kauan on ollut haaveissa järjestää kunnon käsityöaiheinen retriitti, ja kun rakas ystäväni Eeva antoi ehdotukselle vihreää valoa, niin nyt se sitten tapahtuu! Voin luvata, että tästä tulee ihan huippu juttu!! Ihan mieletön irtiotto arjen haasteista, luvassa hyvinvointia ja käsitöitä! Tule sinäkin mukaan! Arteenin ja Unelma Elämän käsityöretriitti, lue lisää!


Miltä kuulostaisi kokonainen viikonloppu pyhitettynä käsitöille ja hyvinvoinnille!?! Ympärillä upeat, telkkarista tutut kartanohotelli Satulinnan puitteet!

Ensimmäisenä iltana tutustumista, ruokailua ja käsitöillä höystettyä ohjelmaa. Aamulla käsityön harrastajille suunnattujen joogaharjoituksien herättämänä ravitsevalle aamupalalle ja sitten heti lisää käsitöitä. Kevyttä ulkoilua, mindfulnessia, hyvinvointiin tähtäävää valmennusta, hyvää ruokaa, lempeät löylyt ja herkullinen illallinen juuri siinä samassa saunatuvassa, missä Vain Elämää -tähdet ruokailevat ja esittävät omat versionsa toisten kappaleista! Seuraavana aamuna herääminen luonnon kanssa samaa tahtia metsäjoogan puitteissa ja aamupalan myötä lisää käsitöitä! Kokonaisuudessaan retriitti, jossa on luvallista paljon luvallista joutenoloa ja mahdollisuus tehdä käsitöitä juuri niin paljon kuin tahtoo!


Neulomme tai virkkaamme käsityöretriitissä värikylläisen huivin. Voit ottaa omia materiaaleja mukaan tai ostaa valmiin lankapaketin - tästä lisää sitten lähempänä osallistujille. Joka tapauksessa huivi, olit sitten neuloja tai virkkaaja, antaa unohtumattoman konkreettisen muiston tämän retriitin tunteista, opeista ja kokemuksista!


Eeva Ojalehto meditoi luonnon rauhassa

Rakas ystäväni Eeva on todellinen hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on aina ollut todella kiinnostunut sekä fyyssisestä, että henkisestä hyvinvoinnista, ja sen myötä hän on perustanut myös Unelma Elämä yrityksensä. Hän on kouluttautunut ja opiskellut, lukenut ja hyödyntänyt käytännössä niin elämäntaidonvalmennusta, joogaa, meditointia, mindfulnessia, NLP:tä, kuin työfysioterapiaa ja työyhteisöjen valmennusta. Hän on todella rautainen osaaja! Lisäksi hän on huikean elämäntäyteinen ja helposti lähestyttävä, valoa ja energiaa säteilevä persoona. Hän suhtautuu iloisen uteliaasti kaikkiin ja kaikkeen ympärillään. Hän on taiteellinen ja luova, salliva ja ymmärtävä ja hän osaa nauttia myös arjen pienistä hetkistä. Hänellä on kokemus lukemattomien retriittien ja hyvinvointitapahtumien järjestämisestä ja nyt ensimmäistä kertaa niihin yhdistyy myös käsityöt!

Eevan hyvinvoinninohjauksella ja minun käsityökokemuksella saamme varmasti aikaan unohtumattoman ja hyvää tekevän käsityöretriitin johon kannattaa tulla mukaan kauempaakin! Olit sitten virkkaaja tai neuloja, niin huiviohjeet sopivat kaiken tasoisille, toki alkeet on hyvä olla hallussa! Joogaamisesta, meditoinnista tai mindfunlessista sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, Eevan valitsemat harjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös ihan ensikertalaiselle. Lue lisää Käsityöretriitistä sivuiltani!

Tule mukaan, nähdään Satulinnassa!155 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page