top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

SophietreffitIhana heinäkuinen päivä! Vihdoin lämmintä, sillai sopivasti, ja aurinkoa ja ennenkaikkea hyvää seuraa, mieleistä tekemistä ja upeat puitteet! Eipä sitä enempää voisi toivoa täydelliseltä kesäpäivältä! Sisko lupasi ihanan puutarhansa virkkaajien käyttöön, joten saatiin kuin saatiinkin järjestettyä lopputärskyt Sophien käännösten päättymisen kunniaksi! Kyllä olikin niin kiva nähdä taas samanhenkisiä harrastelijoita ja virkkuita laidasta laitaan!


Herkkuja riitti ja puheensorina ja ilo pulppusi taukoamatta. Paikallaolijat saivat mahdollisuuden myös virkata ennakkoon myöhemmin julkaistavaa Arwen -ruutua.

Kiitos kaikille ihanasta päivästä!!


TAPAHTUMIA SISKON PIHAN PERUKOILLA Myös nallukka kutsui kavereita kesäkekkereille ihanaan paviljonkiinsa. Kukkaisat herkut tekivät kauppansa, kuulumiset tuli päivitettyä ja kaikki neuttivat rennosta kesäpäivästä.

Sammakkoprinssit olivat nähneet ihmisen ja miettivät kilvan että olisi pitänyt pussata sitä ja kokeilla, että muuttuuko se sammakkoprinsessaksi, mutta eivät tietenkään iljenneet.

Saku ja Siiri eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, mutta rakkautta oli heti ilmassa - kuten varmasti ilmeistäkin näkyy! Saku sai Siskon numeron, joten kahdenkeskiset treffit ovat varmasti pian luvassa.

Lohikäärme oli ollut hiukan alakuloinen, kun oli hukannut kipinänsä, mutta piristyi selvästi nähdessään tuttuja.

Tapaamisen päätteeksi he koontuivat vielä ryhmäkuvaan, nallukka lupasi lähettää sen kaikille jälkikäteen.


Iloisen päivän päätteeksi nallukka vetäytyi kotikolollensa mietiskelemään päivän tapahtumia ja koki vahvasti olevansa siunattu, kun hänellä on niin ihania kavereita! Myöhemmin lohikäärmekkin laittoi viestiä, että oli vanhingossa polttanut matkalla yhden postiauton, eli kipinä oli löytynyt!!


Hahmot on virkannut Mia Weckman.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page