top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Jack- ja Lydia-lankapaketit – Sophie’s Universe CAL 2015


Minulla on mukavia uutisia niille, jotka haluavat tehdä Valinnaiset neliöt (Jack ja/tai Lydia) ja Betty’s Beautiful Border -reunuksen Scheepjeswolin langoista (suom.huom. kyseiset ohjeet on vain englanniksi).


Lankapaketit ovat nyt saatavilla kansainvälisesti Wool Warehouse- ja Deramores-lankakaupoista. Paketteja on saatavilla seuraavista langoista: Cotton 8, Softfun ja Stonewashed XL. Jokaisessa lankapaketissa on riittävästi lankaa reunukseen ja 18 neliöön (joko Jack- tai Lydia-neliöihin, riippuen valitsemastasi paketista).

Jos käytät jotain muuta lankaa ja haluat tietää, kuinka paljon sitä tarvitaan, voit lukea englanniksi lisää valinnaisten neliöiden ja reunuksen langanmenekistä.

Jos haluat tietoa tarvittavista värien määristä kerroksittain tai nähdä kuvia yksittäisistä ruuduista eri väriyhdistelmillä, lue Sophie’s Universe – Osa 19 (suomennos tähän tulee myöhemmin).

Ellei sinulla ole pienintäkään ajatusta siitä, mitä Jack ja Lydia ovat, lue Sophie’s Universe CAL 2015 (julkaisut Dedrin blogissa vain englanniksi).

Lopuksi haluan sanoa, että minusta on todella ihanaa nähdä teidän työnne valmistuvan. Jaattehan kuvia töistänne! Jos kaipaat muistinvirkistystä tavoista, joilla omaa työtä voi jakaa, käy lukemassa Sophie’s Universen intro -postaus, josta yksityiskohtaiset tiedot löytyvät.

Muistathan tilata Weekly Newsletter -uutiskirjeen, jos haluat pysyä ajan tasalla. Voit käydä myös tykkäämässä Facebook-sivustani tai seurata minua seuraavissa kanavissa: Bloglovin, Google+, Pinterest, Twitter tai Instagram.

Onnellista koukuttelua! Happy Hooking!


72 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page