top of page
Search
  • Writer's pictureSari Åström

Elämä on runo KAL


Kutkuttavan jännittävää! Huomenna on SE päivä! Vihdoinkin! Moni tietääkin, että mistä hekumoin, mutta jos et - niin minäpä aloitan kertomalla kaiken ihan alusta!

Novita viettää tänä vuonna 90-vuotis synttäreitään ja he kysyivät Kalevala CAL:n kaltaista neuleprojektia pyöreiden vuosien juhlintaan. Kylläpä olinkin imarreltu moisesta huomiosta ja kunnianosoituksesta!


Tiukan aikataulun vuoksi piti hiukan ynnätä, että mitä ehditään tekemään huolella, joten ajatus useasta suunnittelijasta jäi pois jo heti alkuunsa. Muusta ei sitten onneksi tarvinnutkaan karsia! Novitan toiveena oli paloista tehtävä kirjoneulepeitto, jonka ohjeiden julkaistaan KAL tyyppisesti osissa (KAL = Knit Along eli vapaasti yhteisvirkkaus), ja joka olisi valmis tämän vuoden puolella. Siitä nousikin heti huimat visiot mieleeni! Jos vain visioni yhtään toteutuisivat, olisi luvassa ennennäkemätön ja upea peitto! Olen ehkä itse jäävi sanomaan onnistumisesta mitään, mutta olen ainakin niin riemuissani, että tuskin tahdon housuissani pysyä. Ja mallipeittojen neulojatkin ovat varmasti puolueellisia, mutta kyllä silti tekee hyvää kuulla heidän vuolaat kehunsa! Näillä pohjilla odotan siis todella kovasti, että pääsen kuulemaan myös muiden tuumaukset peitosta ja ensimmäisestä osasta!


Huomenna on siis SE päivä! Elämä on runo -KAL:n ensimmäinen osa ilmaantuu huomisaamuna 9:00 Novitaknitsin sivuille. Sen lisäksi samaan aikaan pääsen julkaisemaan kuvia meidän taustatiimin neulomista värimalleista, jotka ovat luonnollisesti vain pieni otos Novitan 7 Veljestä -langan eri yhdistelmistä! Tervetuloa mukaan neulomaan yhdessä Novitan 90-vuotisjuhlan kunniaksi omaa kirjoneulepeittoa heti huomisesta lähtien. Voit myös fiilistellä ja saada tukea tätä varten avatussa Facebookryhmässä. Hashtagit projektille on #elämäonruno ja #elamaonruno, sekä tietenkin #Novitaknits ja #Arteeni. Minun/Arteenin tekemisiä voit seurata tilaamalla sivupalkin yläreunasta blogini uutiskirjeen (saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista blogiposteista) tai Facebookissa tai Instagramissa. Näillä puheilla, Onnea Novita,

huomenna juhlitaan!!


#neulonta #ElämäonrunoKAL

123 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page